På svenska In English
Jag erbjuder aktiviteter i olika hantverkstekniker och material. Jag vill förmedla glädje,
och locka fram barnasinnet. Alla kan delta oberoende hantverkskunskaper. Jag kommer till er
med redskap och material.

Företag

Pröva något nytt till nästa konferens eller förnya personalmötet med en kreativ aktivitet. Denna typ av aktiviteter stimulerar vår högra hjärnhalva vilket kan ge upphov till nya tankebanor och ett mer positivt tänk. Forskning visar att lekfullhet främjar kreativitet och kan skapa en bättre arbetsmiljö mellan medarbetare. När man slöjdar finns det också tid för samtal och reflektion. Läs mer om de olika aktiviteterna längre ner på sidan.

För nära och kära
Vill du vara kreativ och plocka fram din skaparglädje? Kanske utmana killarna på svensexa att göra något annorlunda eller förgylla släktträffen eller möhippa med ett roligt inslag. Alla mina aktiviteter är enkla och kräver inte någon större hantverkskunskap. Läs mer om de olika aktiviteterna längre ner på sidan.

Barn och unga
Barn gillar att vara kreativa och arbeta med sina händer. Söker ni en barnaktivitet till er festival eller marknad så har ni kommit rätt. Mina aktiviteter passar bra för alla åldrar. Jag kommer till er med redskap och material. Vi använder enkla handredskap och barnen kan bl a jobba med luffarslöjd, tova eller fläta band. 
För idrottsklubbar eller andra föreningar har jag också många roliga aktiviteter att välja på. Läs mer om de olika aktiviteterna längre ner på sidan.

Skapande skola
Du kan boka roliga och kreativa slöjd aktiviteter för elever 6-16 år. Mina olika aktiviteter finns med i Kulturkatalogen i Väst. Kommunala verksamheter kan söka arrangörsstöd via kulturkatalogen. Det finns också möjlighet att boka mig för fortbildning för personal. Läs mer om de olika aktiviteterna längre ner på sidan.


Kontakta mig gärna om du har frågor eller berätta vad ni är för grupp så kan jag ge förslag på aktivitet. Du når mig på 0736-74 89 04 eller mail info@jarform.se.

 
Instagram