På svenska In English

GILLAR DU ATT VARA KREATIV OCH SKAPA NÅGOT PERSONLIGT?
Då är du välkommen att delta i någon av mina kurser. Att skapa och vara kreativ med sina händer är något jag brinner för. Jag älskar att förmedla glädjen att skapa något personligt och vackert. 

Tycker du om att sy lappteknik finns det möjlighet att prova på en variation på detta med tekniken Skarvsöm. Vi syr för hand i härliga ylletyg.

Är du mer för att skapa med papper har du möjlighet att lära dig göra ditt allra egna papper. Vi använder oss av returpapper i olika färger och dekorerar med torkade växter. Det finns också kurser där du lär dig att göra vackra blommor och här använder vi papperssnören, kräpp- och silkespapper.

Har du barn i din närhet som skulle uppskatta en mjuk och mysig leksak gjord av ull har jag även kurser i detta.

Gå in under respektive teknik här nedanför och få mer information. Skicka gärna en intresseanmälan om det är någon kurs som inte har en kursadatum. Det går också att boka mig för en egen kurs. Skicka mig ett mejl och berätta vad ni har för önskemål.

HANTVERKSAKTIVITETER
Jag erbjuder också olika hantverksaktiviteter till företag, skolor och nära och kära. Det passar bra till konferensen eller någon annan sammankomst för personalen. Mina aktiviteter är roliga till möhippa eller släktträffen. Eller varför inte bjuda in era utländska gäster till något annorlunda. Att få möjligheten att pröva på svenskt hantverk blir säkerligen något minnesvärt. Jag kommer till er med redskap och material. Låter något av detta intressant kan du läsa mer under fliken aktiviteter.

För Skapande skola har jag många olika tekniker och material som passar till alla åldrar i grundskolan. Läs mer under fliken skapande skola.

 
Instagram